Gepubliceerd op:

24 juni 2022

Overzicht steunbetuigingen RRKC


Op woensdag 29 juni bespreekt de gemeenteraadscommissie Sociaal het besluit om de RRKC op te heffen met de wethouder. De RRKC is ook aanwezig en zal inspreken met een oproep tot heroverweging van het besluit van het oude college. Vanaf dat moment is er tijd en ruimte om samen, met het nieuwe college en de cultuursector, tot een nieuwe en verbeterde adviespraktijk te komen.

Steunbetuigingen
De RRKC is voelt zich gesterkt in zijn streven door de vele steunbetuigingen die bij de gemeenteraad zijn binnengekomen. De inhoud van de brieven reflecteert dat men in de RRKC een onmisbare schakel in het culturele, maatschappelijk en educatieve domein ziet dat gekoesterd en beschermd dient te worden. De steunbetuigingen zijn hier te lezen: