Gepubliceerd op:

12 april 2022

Oproep: creatieve plannen voor nieuwe festivallocaties


Rosa Quist

Droom jij van het organiseren van een evenement op de openbare weg? Ken jij nog een interessante plek? Deel het met Rotterdam Festivals! Rotterdam Festivals inventariseert met de gemeente de haalbaarheid en randvoorwaarden van de voorgestelde plannen. 

Zet je concept op maximaal een a4. Vermeld hierbij om welke locatie het gaat, hoe je deze het liefst zou willen gebruiken en wat de mogelijke consequenties zijn (bijvoorbeeld duur van het evenement en op-/afbouw periode etc). Deel je concept met Joost Trines via joost@rotterdamfestivals.nl. Rotterdam Festivals neemt het concept mee in de inventarisatie met de gemeente. Het resultaat uit het onderzoek en eventuele haalbaarheid of randvoorwaarden deelt Rotterdam Festivals na afloop via de website en nieuwsbrief.Houd daarom de nieuwsbrief van Rotterdam Festivals in de gaten voor resultaten uit dit onderzoek en hopelijk de oproep voor het insturen van definitieve plannen.

MEER INFORMATIE