Gepubliceerd op:

2 maart 2022

Rotterdam Festivals: Laat Rotterdam festivalstad blijven


De gemeenteraadsverkiezingen komen eraan! Op 16 maart kiezen wij als Rotterdammers het hoogste bestuursorgaan van onze stad. Rotterdam Festivals heeft als input voor verkiezingsdebatten en coalitie-onderhandelingen een aantal belangrijke onderwerpen voor de evenementensector gebundeld in een manifest. Dit verkiezingsmanifest bespreken zij straks met de bewindslieden.

Wie ervoor kiest om zich in Rotterdam te vestigen, kiest voor een stad die continu beweegt. Een stad waar je het onverwachte mag verwachten. Het experimentele. Want daar staat Rotterdam om bekend. Een stad met lef, waar risico genomen wordt en grootse dingen gebeuren. En waar met 152 festivals in het kalenderjaar er altijd voor iedere Rotterdammer iets te beleven is.
Rotterdam is een levendige en aantrekkelijke festivalstad met veel cultuur in de buitenruimte. Dat moet zo blijven!

LEES MANIFEST