Gepubliceerd op:

11 februari 2022

Gratis event: Cultureel ondernemen in Rotterdam


Toekomstbestendig ondernemen met de juiste financieringsmix

Voordekunst en Cultuur+Ondernemen organiseren in samenwerking met Gemeente Rotterdam op 10 maart om 15:00 uur een bijeenkomst voor Rotterdamse makers en instellingen die meer willen weten over financieringsmogelijkheden in de culturele sector! Hoe ga je om met veranderende marktomstandigheden? En hoe zorg je dat je klaar bent voor de toekomst met de juiste financieringsmix? Je hoort er alles over in deze middag.

Tijdens deze middag behandelen we de verschillende manieren van financiering voor de realisatie van creatieve projecten en ideeën. Met ervaringen van makers en instellingen over het vinden van geld (en publiek) en inzichten en presentaties van Gemeente Rotterdam Cultuur+Ondernemen en voordekunst. Verdiep je kennis over geldbronnen als subsidie, crowdfunding en cultuurleningen en laat je inspireren door praktijkvoorbeelden!

Heb jij een specifieke vraag? Of wil je meer weten over een bepaalde financieringsvorm? Tijdens de bijeenkomst organiseren we ook break-outsessies met de drie aanwezige partijen, zowel offline als online. Hier heb jij de kans om jouw vragen te stellen en met elkaar van ideeën te wisselen. Na aanmelding zoeken we contact om jouw deelname voor deze sessie te reserveren en alvast je vragen met ons te delen.

De belangrijkste details:

  • Wanneer: Donderdag 10 maart
  • Hoe laat: 15:00 – 17:00 uur
  • Voor wie: Rotterdamse creatieve makers en instellingen
  • Waar: Prinses Theater, Rotterdam
  • Kosten: Gratis
AANMELDEN