Gepubliceerd op:

25 januari 2022

Cultuurmonitor: Jaarrapportage 2021


Ieder jaar publiceert Boekmanstichting de bevindingen van het afgelopen culturele jaar middels de Cultuurmonitor. De Jaarrapportage 2021 van de Cultuurmonitor toont de belangrijkste onderwerpen en ontwikkelingen in de cultuursector in 2021 en de meest recente versies van alle domein- en themapagina’s in de Cultuurmonitor.

De Cultuurmonitor signaleert vijf belangrijke trends voor de cultuursector in 2021. Verliezen én kansen door de coronacrisis. Een veranderende arbeidsmarkt. Kunstenaars die hun maatschappelijke functie herdefiniëren. Stappen richting meer diversiteit, maar ook aanhoudende ongelijkheid in participatie.

Alle hoofdstukken uit de Jaarrapportage 2021 zijn via onderstaande knop in digitale vorm te lezen. De volledige publicatie is daarnaast ook als PDF te lezen en te downloaden.

LEES JAARRAPPORTAGE 2021