Gepubliceerd op:

10 september 2021

Webinar: Culturele Doelgroepenmodel


Op donderdag 16 september om 10:00 uur organiseert Rotterdam Festivals een webinar over het vernieuwde Culturele Doelgroepenmodel. In een half uur vertellen ze je over de nieuwe insteek van het model en de vernieuwde culturele doelgroepen. Er is ook gelegenheid om vragen te stellen.

Rotterdam Festivals ontwikkelde het Culturele Doelgroepenmodel onder meer om cultuurparticipatie in kaart te brengen en te verhogen. De laatste grote update van dit model is acht jaar geleden. Vanwege de veranderende maatschappij, het gewijzigde aanbod en nieuwe clusteringsmethodieken heeft Rotterdam Festivals  het model een update gegeven en aangescherpt.

Voor wie nog niet bekend is met het Culturele Doelgroepenmodel, of er bij de lancering in juni niet bij kon zijn, is dit een mooie kans om in vogelvlucht kennis te maken. Deelname is gratis, klik hieronder om je aan te melden.

AANMELDEN WEBINAR