Gepubliceerd op:

15 mei 2020

Presentatie Cultuurplanadvies op 17 juni


De RRKC is door het college van burgemeester en wethouders gevraagd op 3 juni advies uit te brengen over het Cultuurplan 2021-2024. Vanwege de terechte maar vertragende Corona-maatregelen heeft de RRKC, in overleg met de gemeente, besloten de presentatie plaats te laten vinden op woensdag 17 juni.

Live-stream
In het verleden vond de presentatie van het advies plaats op een fysieke locatie in aanwezigheid van vertegenwoordigers uit het culturele veld en de politiek. Gezien de huidige omstandigheden vindt de presentatie van het Cultuurplanadvies via live-stream plaats op woensdag 17 juni om 14.00 uur via www.cultuurplanadvies.rrkc.nl.

Uitnodiging
U bent van harte uitgenodigd om de presentatie te bekijken via live-stream. Omdat de presentatie online plaatsvindt is er geen maximum aantal bezoekers. Aanmelden is dus niet nodig. Stuur deze uitnodiging vooral door naar collega’s, andere cultuurprofessionals en geïnteresseerden.

Programma
Jacob van der Goot, voorzitter van de RRKC, en Rento Zoutman, secretaris van de RRKC, presenteren het advies. Zij zullen de algemene bevindingen en de gemaakte keuzes toelichten. Ook is er ruimte voor het stellen van vragen over de algemene bevindingen. Het Cultuurplanadvies wordt vervolgens digitaal uitgereikt aan de wethouder van Onderwijs, Cultuur en Toerisme van Rotterdam, Said Kasmi.

Het Cultuurplanadvies is direct na afloop online terug te vinden op
www.cultuurplanadvies.rrkc.nl.

Relevant nieuws
Relevante links

Cultuurplan 2021-2024

Tagscultuurplan