Gepubliceerd op:

27 december 2018

RRKC zoekt commissieleden voor Cultuurplanadvies 2021-2024


https://vimeo.com/256610457
© Stemmen voor Cultuur - Ivan Barbosa

Voor het Cultuurplanadvies 2021-2024 zoekt de RRKC een aantal nieuwe commissieleden.  

De Rotterdamse Raad voor Kunst en Cultuur (RRKC) zoekt vrijwillige adviseurs voor het samenstellen van het advies over de meerjarige subsidie van Gemeente Rotterdam voor kunst en cultuur in de stad, het Cultuurplanadvies 2021-2024. Als commissielid maak je deel uit van een landelijk netwerk van adviseurs uit verschillende disciplines. Je bezoekt voorstellingen en tentoonstellingen, samen met de andere adviseurs uit de commissie beoordeel je de subsidieaanvragen. Je krijgt de kans om bij te dragen aan een aantrekkelijke, levendige en kleurrijke stad.

Bekijk de uitgebreide vacaturetekst via de link. Reageren kan tot 1 februari.

Relevante links

Vacature