Gepubliceerd op:

30 oktober 2018

PLAY festival: MBO-studenten over hun kunst- en cultuurbeleving


Op 16 november om 16.30 uur sluiten Albeda en de RRKC een succesvolle serie van vier groepsbijeenkomsten over de cultuurbeleving van MBO-studenten af met een Dialoogsessie tijdens het PLAY festival in De Doelen.

In deze Dialoogsessie gaan studenten en alumni van de opleidingen dans, theater en muziek met het publiek in gesprek over hun beleving van kunst en cultuur in de stad, hoe zij daaraan willen bijdragen en wat daarvoor nodig is. Zij geven aanbevelingen hoe de stad een aantrekkelijke plek kan blijven voor nieuwe makers en culturele initiatieven.

PLAY is een groot multidisciplinair festival voor en door jongeren, met 1.200 deelnemers. Het festival toont de creativiteit van getalenteerde Albeda-performers, maar geeft ook een belangrijke rol aan de helden van nu, zoals de Rotterdamse rapper Winne en dj-duo Supergaande, bekend van hun gelijknamige YouTube-kanaal.

Relevante links

Kaarten