Gepubliceerd op:

30 oktober 2018

Nieuwe medewerkers RRKC


Sonya Dias en Annemieke Ruijgrok

Het team van de RRKC wordt verstrekt met twee nieuwe medewerkers.  Annemieke Ruijgrok zal per 1 december de functie van Projectmanager Cultuurplanadvies vervullen en Sonya Dias gaat op 5 november aan de slag als Bureau-secretaris / Office Manager.

Annemieke Ruijgrok

“Ik heb brede ervaring in de culturele sector; ik werkte als adviseur in gemeentelijk beleid en cultuur, als cultureel producent en als programmamaker. Ik was onder andere werkzaam voor de BMC Groep als adviseur cultuur.

Na mijn studie Business for the Arts in San Diego gaf ik als zelfstandig adviseur advies aan culturele organisaties, o.a. op het gebied van fondsenwerving. Als programmamaker bij LUX (Nijmegen) heb ik maatschappelijke culturele programma’s en festivals geproduceerd.

Bij de RRKC zal ik me als projectmanager richten op het nieuwe Cultuurplanadvies 2021-2024.”

Sonya Dias

“Mijn naam is Sonya Dias. Een geboren en getogen Rotterdammer met roots in Cabo Verde.
Ik ben geboren in Crooswijk, opgegroeid in Charlois, moeder van twee prachtige dochters geworden in Ommoord en woon nu met veel plezier in het centrum van Rotterdam. Mijn passie is dansen en ik ben doel op boeken.

De afgelopen vier jaar ben ik op verschillende manieren actief in Rotterdam. Zo sta ik in het 75 verhalenboek van Rotterdam viert de stad! en werd mij gevraagd om als ambassadeur een verhaal te schrijven voor het boek RotterdamSchrijft.

Al twintig jaar ben ik werkzaam als professioneel ondersteuner. Daarnaast ben ik storyteller, presentator en vlogger onder de naam SonyaSpreekt. Op 16 december heb ik mijn eigen Storytelling Event “Het verhaal van mijn moeder”.

Zoals u kunt lezen, ben ik een veelzijdig persoon en ik kan niet wachten tot ik mijn ervaring en netwerk kan inzetten bij de RRKC!”

Relevante links

Wie we zijn