Gepubliceerd op:

4 oktober 2018

Cultuurbeleid voor en door jongeren


Foto: Albeda College

De RRKC gaat een unieke samenwerking aan met Albeda College. In het kader van de Sectoranalyse duikt de RRKC in de cultuurbeleving van Rotterdamse jongeren.

Groepsgesprekken

Onderwijsleiders van Albeda College organiseren in oktober groepsgesprekken met studenten van Albeda Danscollege, de MBO Theaterschool, Albeda College Muzikant Producer en Albeda College Economie & Ondernemen. De studenten gaan met elkaar in gesprek over kunst & cultuur en welk cultuurbeleid voor jongeren wenselijk is.

PLAY!

Tijdens festival PLAY! in de Doelen wordt het project afgesloten met een dialoogsessie met studenten van de vier opleidingen. De RRKC analyseert de groepsgesprekken en formuleert in zijn Sectoranalyse conclusies en aanbevelingen voor cultuurbeleid voor Rotterdamse jongeren, als onderdeel van het cultuurbeleid 2021-2024.