Gepubliceerd op:

8 mei 2018

CityFest010 | 30 mei


Op woensdag 30 mei organiseert CityLab010 onder de naam CityFest010 een bijeenkomst in BlueCity om op feestelijke wijze de eerste fase van 2018 af te ronden. Deze dag is tevens de deadline voor het indienen van subsidieaanvragen.

Plannen voor de stad

De bijeenkomst is bedoeld voor iedereen met een plan om Rotterdam te verbeteren, voor dromers, denkers en doeners die elkaar willen ontmoeten en samen verder willen bouwen aan de stad. Tijdens de avond is er ruimte voor inspiratie en nieuwe energie, maar ook voor gezelligheid. Daarnaast wordt de verdere procedure en het beoordelingstraject toegelicht.

Over CityLab010

In het kader van CityLab010 heeft de gemeente in 2018 ruim 3 miljoen euro beschikbaar voor maatschappelijk relevante en innovatieve plannen. Plannen dienen aan te sluiten bij de geformuleerde thema’s, waaronder ‘cultuur als vernieuwende kracht’, ‘fijne Rotterdamse buitenruimte’ en ‘duurzame & bereikbare stad’. Alle ingediende plannen zijn terug te vinden op de website van CityLab010. Vanaf 14 september wordt bekend gemaakt welke ingediende plannen gesubsidieerd worden.

Datum: woensdag 30 mei
Inloop: 18.30 uur
Programma: 19.00 tot 21.30 uur
Locatie: BlueCity, Maasboulevard 100