Gepubliceerd op:

16 april 2018

Deadlines Stimulerings fonds


Open oproep

Het Stimuleringsfonds Creative Industrie roept makers en ontwerpers op om met een maatschappelijke of kennispartner een voorstel in te dienen dat gericht is op de gezamenlijke aanpak van een actuele opgave. Met de open oproep stimuleert het fonds ontwerpers met een goed concept, om een samenwerking aan te gaan met een gerenommeerd bedrijf, organisatie of kennisinstelling. Deadline: 2 mei 2018

Sluitingsdata mei 2018

In de maand mei staan sluitingsdata voor diverse regelingen gepland. Woensdag 9 mei is de deadline voor het indienen van projecten in de deelregelingen Architectuur en Digitale cultuur. Woensdag 16 mei is de deadline voor de deelregeling Internationalisering en woensdag 30 mei is de deadline voor Vormgeving.

Relevante links

Open oproep

Sluitingsdata