Gepubliceerd op:

9 maart 2018

Minister presenteert Cultuurbrief | 12 maart


Op maandag 12 maart presenteert cultuurminister Ingrid van Engelshoven de cultuurbrief Cultuur in een open samenleving. Het kabinet schetst in deze brief de agenda voor het cultuurbeleid voor de komende jaren.

In een open en dynamische samenleving is cultuur onmisbaar. Dat verdient een goede investering. Het kabinet kiest voor een sterke grenzeloze culturele sector, dat het bestaande koestert en ruimte biedt aan nieuwe cultuur en makers. Ook investeert het kabinet in een leefomgeving met karakter. Cultuur is van en voor iedereen.

Op maandag 12 maart wordt de presentatie omlijst door diverse korte optredens. Het feestelijke programma vindt plaats van 11.30 tot 14.00 uur in het Maaspodium, Sint-Jobsweg 3 te Rotterdam.

Programma

11.30 uur inloop met koffie
12.00 uur presentatie Cultuurbrief
14.00 uur informele netwerklunch