Gepubliceerd op:

6 november 2017

Sluitingsdata en Open oproepen Stimulerings fonds 2018


De sluitingsdata van de deelregelingen van het Stimuleringsfonds in 2018 zijn vastgesteld. Naast de deelregelingen worden in 2018 onderstaande Open Oproepen uitgeschreven.

De Deelregeling Internationalisering heeft drie rondes en de Deelregeling Vormgeving vijf. De Deelregelingen Activiteitenprogramma’s, Meerjarige programma’s en Talentontwikkeling hebben ieder één ronde.

De Salone del Mobile in Milaan (17 t/m 22 april 2018) trekken jaarlijks professionals uit de internationale designwereld, op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied. Ontwerpers kunnen tot en met 22 november een voorstel indienen via de online aanvraagomgeving van het Stimuleringsfonds voor een presentatie.

Begin maart 2018 vindt een nieuwe editie van het festival South by Southwest (SXSW) plaats in Austin, Texas. Het festival is toonaangevend op het gebied van muziek, film, digital storytelling en digitale cultuur. Het Stimuleringsfonds stelt zes vouchers ter beschikking voor door SXSW geselecteerde Nederlandse makers die zich tijdens het festival presenteren in het officiële programma. Deadline voor indienen van de aanvraag is 4 januari 2018.