Gepubliceerd op:

19 oktober 2017

Werkbijeenkomst culturele diversiteit


Binnen het vierjarig adviestraject (2017-2020) van de RRKC rondom culturele diversiteit is onlangs een survey verspreid onder alle culturele instellingen uit het huidige Cultuurplan. Met de survey onderzoekt de RRKC in samenwerking met gemeente Rotterdam en Erasmus Universiteit Rotterdam het diversiteitsgehalte van de sector.

De resultaten van de survey worden gepresenteerd tijdens een besloten werkbijeenkomst op 16 november aanstaande. Ook deelt de RRKC tijdens de werkbijeenkomst de resultaten van groepsgesprekken over culturele diversiteit die de RRKC voerde met makers uit het Rotterdamse veld.

De besloten werkbijeenkomst is bestemd voor de deelnemers aan de groepsgesprekken, ambtenaren diversiteit/participatie, gemeenteraadsleden, woordvoerders cultuur, vertegenwoordigers van relevante landelijke organisaties en enkele Rotterdamse instellingen uit het huidige Cultuurplan.

Binnenkort worden de resultaten breder gepubliceerd. Houd hiervoor de website in de gaten.

Relevante links

Meer informatie