Gepubliceerd op:

10 oktober 2017

Presentatie resultaten G1000: De staat van Rotterdam


Op 1 juli gingen tijdens de burgertop G1000 Rotterdam zo’n duizend Rotterdammers in de Doelen met elkaar in dialoog. Zij spraken onder meer over onderwijs, opvoeding, sociale media, samenleven in de wijk, radicalisering en identiteit.

Op dinsdag 11 oktober worden de uitkomsten van de G1000 Rotterdam gepresenteerd in het Bibliotheektheater. Daarna gaan de aanwezigen tijdens ‘De staat van Rotterdam’ in debat over deze uitkomsten en de verduurzaming van deze G1000. Te gast is onder andere Saskia Tempelman. De presentatie van de avond is in handen van Léon van Geest.

Initiatiefnemer van de G1000 Rotterdam is Liesbeth Levy, tevens directeur van LOKAAL. Zij blikte in juli al met grote tevredenheid terug op deze dag. “Rotterdammers hebben zich met liefde en toewijding gebogen over onderwerpen die iedereen aangaan, zoals onderwijs, samenleven in de wijk en radicalisering. En ik ben diep onder de indruk van de betrokkenheid en inzet die getoond is door alle deelnemers, vrijwilligers en tafelvoorzitters.”

Datum: 11 oktober van 18:30 tot 20:00
Locatie: Bibliotheektheater, Hoogstraat 108

Relevante links

Aanmelden

G1000