Gepubliceerd op:

19 september 2017

Presentatie plannen CityLab010


Op 24 oktober heffen het team van CityLab010, wethouder Hugo de Jonge en Hogeschool Rotterdam samen met de plannenmakers van 2017 het glas op ruim 50 innovatieve plannen die de stad nog beter maken. Op deze avond presenteren de plannenmakers zich en krijgt het publiek de mogelijkheid om met hen in gesprek te gaan. Tijdens de bijeenkomst wordt teruggekeken op een succesvol CityLab010-jaar.

Ook wordt vooruit geblikt op de toekomst. Want in 2018 is er een nieuw CityLab010 jaar, waarin opnieuw met elkaar gewerkt wordt aan innoveren, inspireren, bouwen en ontmoeten. Alle dromers, denkers en doeners van de stad zijn welkom op 24 oktober om te ontmoeten en inspiratie op te doen voor de ronde 2018 van CityLab010. In het nieuwe jaar zal CityLab010 zich ook richten op sociale plannen om eenzaamheid en armoede onder Rotterdammers tegen te gaan, belangrijke vraagstukken voor de stad.

Programma

19.00 – 19.30 uur Ontvangst met drankje

19.30 – 20.00 uur Terugblik en vooruitblik naar 2018 door wethouder Hugo De Jonge en drs. F. Feuerstake, Directeur Instituut voor Commercieel Management (COM) van de Hogeschool Rotterdam Business School

20.00 – 22.00 uur Mogelijkheid om plannenmakers te bezoeken, te netwerken en team CityLab010 en onze partners spreken

De Hogeschool Rotterdam Business School is een van de partners van CityLab010 uit de stad. De community Marketing of Social Business richt zich op sociaal en commercieel denken in een veranderende maatschappij. Een aantal studenten van deze community denkt en doet inmiddels actief mee met plannenmakers.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar citylab010events@rotterdam.nl