Gepubliceerd op:

15 september 2017

IAB cultuur: Presentatie Recommendations 6 oktober 2017


De International Advisory Board (IAB) presenteert op vrijdag 6 oktober in LantarenVenster zijn bevindingen over de internationale positie van Rotterdam als cultuurstad (van 12.00 – 15.15 uur).
Jan Peter Balkenende (voorzitter van de IAB) en Siobhan Burger (R’damse Nieuwe) verzorgen de presentatie. In een panelgesprek komen de leden van de IAB aan het woord. Wethouder Pex Langenberg opent de publieke conferentie.

Na een eerste kennismaking van de leden van de IAB met het Rotterdamse culturele veld in april, zijn hun voorlopige bevindingen in juni aan ‘het veld’ voorgelegd ter bespreking. Daaruit heeft de IAB nu zijn definitieve bevindingen en aanbevelingen gedestilleerd. Organisator Rotterdam Partners werkt met de gemeente Rotterdam, de verschillende culturele partners en instellingen en ook de RRKC samen voor de totstandkoming van het advies.

Datum: vrijdag 6 oktober
Inloop: 11.30 – 12.00 uur
Programma: 12.00 – 15.15 uur
Drinks: tot 16.00 uur

U dient zich voor deze bijeenkomst aan te melden via m.plugge@rotterdampartners.nl