Gepubliceerd op:

20 februari 2017

Stimulerings-fonds Creatieve Industrie | Programma’s 2017 bekend


De Activiteitenprogramma’s voor 2017 van het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie zijn bekend. Het fonds kent 1,1 miljoen euro subsidie toe aan de programma’s van 25 instellingen op het gebied van architectuur, vormgeving en digitale cultuur. De bijdragen variëren van 20.000 tot 80.000 euro. Culturele instellingen kunnen eens per jaar een bijdrage vragen voor hun activiteitenprogramma met een maximale looptijd van een jaar. De volgende Rotterdamse instellingen worden het komende jaar ondersteund door het Stimuleringsfonds: AIR als stabiele architectuur instelling, digitale cultuurinstelling Reverb en kunstenaarsuitgever Printroom.

Zie de website van het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie voor het gehele overzicht.