Gepubliceerd op:

6 februari 2017

9 februari bijeenkomst opbouwen internationaal netwerk door Dutch Performing Arts


Stralen op een podium buiten de Nederlandse grenzen, welke kunstenaar wil dat nou niet? In opdracht van Dutch Performing Arts/Fonds Podiumkunsten organiseert Cultuur+Ondernemen daarom drie bijeenkomsten over werken in het buitenland. Want hoe pak je dat aan? En als het lukt, is dat toeval of strategie?

Donderdag 9 februari vindt de tweede bijeenkomst plaats, die gaat over het bouwen van een internationaal netwerk. Aan het woord komen diverse sprekers die een omvangrijk netwerk in het buitenland hebben weten op te bouwen. Hoe hebben zij dat aangepakt? Hoe hebben zij deze relaties bestendigd? Daarnaast zal worden ingezoomd op het acquisitiegesprek: hoe ga je het gesprek aan, hoe presenteer je jezelf effectief? Wat moet je juist doen en wat moet je vooral laten als het om verschillen in cultuur gaat?

Op de website van Dutch Performing Arts is meer te lezen over deze serie bijeenkomsten. Een verslag van de eerste bijeenkomst is ook terug te vinden op deze pagina.