Gepubliceerd op:

17 januari 2017

Gesprek met 18 nieuwkomers Cultuurplan 2017-2020


De Rotterdamse Raad voor Kunst en Cultuur heeft in zijn advies over het Cultuurplan 2017-2020 getracht zo veel mogelijk ruimte te maken voor nieuwe aanvragers. Het resultaat na besluitvorming in de Gemeenteraad is dat 18 (nieuwe) culturele organisaties voor het eerst in aanmerking komen voor cultuurplansubsidie in de periode 2017-2020. A Tale of a Tub, Caesar, Charlois Speciaal, De Nieuwe Lichting, De Player, Designplatform Rotterdam, Future in Dance, Garage Rotterdam, Got Skills, Punt 5, Roodkapje, Roots & Routes, Rotown Magic, Studio de Bakkerij, URLAND, Verhalenhuis Belvédère, WaaR Art and Culture en Watch That Sound) De RRKC is verheugd over deze nieuwe instroom, omdat deze bijdraagt aan vernieuwing, diversiteit en dynamiek van de Rotterdamse cultuursector. Daarom organiseert de RRKC op 19 januari in de Pauluskerk een gesprek met deze nieuwe instellingen.

Een verslag van deze middag zal binnenkort terug te vinden zijn op onze website.