Gepubliceerd op:

3 september 2015

Sluitingsdata Stimuleringsfonds 2016


Een groot deel van de sluitingsdata van het Stimuleringsfonds voor 2016 zijn inmiddels vastgesteld. De Deelregelingen Architectuur, E-cultuur en Internationalisering hebben in 2016 ieder vier rondes. De Deelregeling Vormgeving heeft vijf rondes. De Deelregelingen Activiteitenprogramma’s, Meerjarige programma’s en Talentontwikkeling hebben ieder één ronde.

Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie voert drie subsidieregelingen naar discipline (Architectuur, Vormgeving en E-cultuur), vier multidisciplinaire subsidieregelingen (Talentontwikkeling, Activiteitenprogramma’s, Meerjarige programma’s en Internationalisering) en drie regelingen i.s.m. het Mediafonds en/of Filmfonds (Non-fictie Transmediaregeling, Gamefonds en TAX-videoclipfonds) uit.

De sluitingsdata in 2016 per regeling:

Basisregeling Architectuur:

3 februari
11 mei
10 augustus
5 oktober

Basisregeling Vormgeving:

13 januari
23 maart
1 juni
10 augustus
5 oktober

Basisregeling E-cultuur:

3 februari
11 mei
10 augustus
5 oktober

Deelregeling Internationalisering:

3 februari
11 mei
10 augustus
5 oktober

Deelregeling Talentontwikkeling:

2 maart

Deelregeling Activiteitenprogramma’s:

5 oktober

Overige regelingen
De sluitingsdata voor de regeling Meerjarige programma’s, het Gamefonds, het TAX-Videoclipfonds en de Non-Fictie Transmediaregeling worden nog nader aangekondigd.

Open Oproepen
Naast de deelregelingen worden er in 2016 diverse Open Oproepen uitgeschreven, o.a. gericht op Festivals en oproepen in het kader van de Actieagenda Architectuur en Ruimtelijk Ontwerp. Houdt hiervoor onze nieuwsbrief en social media in de gaten.

Advies
Het is raadzaam om voorafgaand aan een sluitingsdatum een conceptplan of conceptaanvraag aan het Stimuleringsfonds voor te leggen. Let op: u vraagt uw subsidie aan via de online aanvraagomgeving. Vraag tijdig uw inloggegevens aan en raak vertrouwd met het nieuwe online aanvraagformulier op da.stimuleringsfonds.nl. Zie voor meer informatie over de aanvraagprocedure en de spelregels bij het online aanvragen: Hoe werkt het?