Gepubliceerd op:

20 augustus 2015

Open oproep voor Classical:NECXT 2016


Cello8ctet ClassicalNEXT 2015. (c) Eric van Nieuwland

Classical:NEXT zoekt voorstellen voor showcases, projecten en conferentie-onderwerpen voor het programma van Classical:NEXT 2016.

Classical:NEXT is een internationaal forum voor professionals van alle sectoren van de klassieke muziekindustrie. Het netwerkevenement behelst een expositie en een conferentie alsook showcase concerten en filmvertoningen. Het betreft een samenwerking tussen Rotterdam en Berlijn.

Classical:NEXT 2016 zal plaatsvinden van 25 t/m 28 mei 2016 in de Doelen. Via een speciale website kun je zelf voorstellen voor programmaonderdelen inzenden. Een internationale jury kiest hier vervolgens de beste voorstellen uit die onderdeel zullen uitmaken van het programma volgend jaar.

Meer informatie is te vinden op de Classical:NEXT 2016 Proposal Website.