Gepubliceerd op:

24 februari 2015

Extra geld voor het Fotofonds FBHW


Het Materiaalfonds bericht dat op advies van DuPho (Dutch Photographers) Pictoright 10.000 euro aan het Materiaalfonds beschikbaar heeft gesteld. Het bedrag wordt toegevoegd aan het Fotofonds FBHW, een initiatief van de Stichting Fotobeheer Hannes Wallrafen en verzamelaar Flip Bool. Fotografen en videokunstenaars kunnen rentevrij geld lenen voor bijvoorbeeld de aanschaf van apparatuur, een publicatie, een film of een tentoonstelling. Omdat een bedrag na aflossing weer kan worden uitgeleend, kan het Materiaalfonds steeds weer nieuwe projecten van fotografen en videokunstenaars financieren.

Dus: werk je als fotograaf aan een tentoonstelling of boek, heb je geld nodig voor de aanschaf van een camera of je eindpresentatie aan een kunstacademie: stuur je voorstel in voor 13 maart om 18.00!
www.materiaalfonds.nl/lening