Gepubliceerd op:

13 november 2014

Stimuleringsfonds | Sluitingsdata 2015


Een groot deel van de sluitingsdata van het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie voor 2015 zijn inmiddels vastgesteld. De Deelregelingen Architectuur, E-cultuur en Internationalisering hebben in 2015 ieder vier rondes. De Deelregeling Vormgeving heeft vijf rondes. De Deelregelingen Activiteitenprogramma’s en Talentontwikkeling hebben ieder één ronde.

Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie voert drie subsidieregelingen naar discipline (Architectuur, Vormgeving en E-cultuur), vier multidisciplinaire subsidieregelingen (Talentontwikkeling, Meerjarige programma’s, Activiteitenprogramma’s en Internationalisering) en drie regelingen i.s.m. het Mediafonds en/of Filmfonds (Transmediaregeling, Gamefonds en TAX-videoclipfonds) uit.

De sluitingsdata per regeling:

Basisregeling Architectuur:

4 februari
13 mei
5 augustus
7 oktober

Basisregeling Vormgeving:

7 januari
8 april
10 juni
12 augustus
14 oktober

Basisregeling E-cultuur:

4 februari
13 mei
5 augustus
7 oktober

Deelregeling Internationalisering:

4 februari
13 mei
5 augustus
7 oktober

Deelregeling Talentontwikkeling:

4 maart

Deelregeling Activiteitenprogramma’s:

14 oktober

Gamefonds:

5 februari
7 mei
20 augustus
22 oktober

TAX-Videoclipfonds:

5 februari
7 mei
20 augustus
22 oktober

Non-Fictie Transmediaregeling:

3 februari
9 juni
13 oktober