Gepubliceerd op:

13 november 2014

Stimuleringsfonds | Open Oproep Salone del Mobile


Guus Kusters, Maarten Kolk: Withering Tableware

Van plan om half april deel te nemen aan de Salone del Mobile in Milaan? Het Stimuleringsfonds roept ontwerpers op om een voorstel in te dienen dat is gericht op een presentatie tijdens deze internationale designbeurs. De deadline van de Open Oproep Salone del Mobile is op 21 november 2014.

Oproep
De Salone del Mobile in Milaan is een van de belangrijkste internationale beurzen voor meubel- en productontwerp. De komende editie vindt plaats van 14 tot en met 19 april 2015. Ben je een ontwerper die zich op een internationaal podium wil laten zien? Dien een innovatief voorstel in voor de presentatie van je werk tijdens deze beurs in Milaan. Deze oproep is de enige mogelijkheid voor ondersteuning van het Stimuleringsfonds voor deelname aan de Salone del Mobile 2015.

Indienen
Een voorstel dien je in via de online aanvraagomgeving van het Stimuleringsfonds.

Deadline
Stuur het voorstel uiterlijk 21 november 2014 in. De selectie van de voorstellen wordt uiterlijk 21 december 2014 per e-mail en in de nieuwsbrief van het Stimuleringsfonds bekendgemaakt.

Meer informatie is te vinden op de website van het Stimulerings