Gepubliceerd op:

14 oktober 2014

Stimuleringsfonds: Open Oproep Deelname South by Southwest 2015


Het Stimuleringsfonds roept makers uit de e-cultuur, film- en game-industrie op om een voorstel in te dienen dat is gericht op een van de programmaonderdelen van het South by Southwest festival (SXSW) 2015. Het fonds stelt tien beurzen ter beschikking van maximaal € 6.000 per project. Voorwaarde voor ondersteuning is dat uw project wordt geselecteerd door de SXSW organisatie.

SXSW 2015 vindt plaats van 13 tot en met 22 maart 2015 in Austin, Texas. SXSW (sxsw.com) is een van de belangrijkste festivals en beurzen ter wereld op het gebied van e-cultuur (interactive), film en muziek. Het biedt een interessante mix van grote bedrijven, startups en artistieke producties. Het festival is sterk gericht op innovatie en heeft voor verschillende sectoren een belangrijke netwerkfunctie.

Oproep
Het Stimuleringsfonds is met name geïnteresseerd in interessante voorstellen van Nederlandse deelnemers aan het Interactive programma dat plaatsvindt van 13 tot en met 17 maart 2015, en het Digital Domain programma dat onderdeel is van aan het Filmprogramma en gelijktijdig plaatsvindt.

Deadline

Voorstellen kunnen uitsluitend via de online aanvraagomgeving worden ingediend. Selecteer hierbij de ronde Open Oproep Deelname SXSW 2015. Voorstellen moeten uiterlijk 7 november 2014 binnen zijn. Deze Oproep is de enige mogelijkheid voor ondersteuning door het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie van deelname aan het SXSW Festival.

Meer informatie is te vinden op de website van het Stimuleringsfonds.