Gepubliceerd op:

14 oktober 2014

Open Huis Mondriaan Fonds: 6 november


(c) Jan Rothuizen

Werkt u bij een erfgoed instelling en heeft u plannen voor een tentoonstelling, project of samenwerking? Bent u beeldend kunstenaar en heeft u plannen voor nieuw werk, een project, een werkperiode in het buitenland of een tentoonstelling? Bent u opdrachtgever en heeft u plannen voor samenwerking met een kunstenaar? Bent u bemiddelaar en heeft u plannen voor een onderzoek? Wilt u weten of deze plannen in aanmerking komen voor een bijdrage van het Mondriaan Fonds? Twijfelt u welke bijdrage het best bij de plannen past? Wilt u meer informatie over de meester-gezelregeling, het Materiaalfonds of crowdfunding?

Om iedereen op weg te helpen in het aanbod van mogelijkheden organiseert het Mondriaan Fonds een speciale informatiemiddag. Op donderdag 6 november staan de medewerkers van het Fonds van 15 tot 18 uur klaar om te adviseren en de mogelijkheden toe te lichten.

Het Open Huis begint om 15 uur met een presentatie door commissievoorzitters Ruud Priem en Brigitte van der Sande. Zij geven een toelichting op de werkwijze van de commissies: Hoe werkt een commissie, wie zijn de leden, hoe wordt er geoordeeld, welke criteria spelen een rol? Brigitte van der Sande is voorzitter van de commissies die oordelen over de aanvragen van Werkbijdrage Bewezen Talent, Projectinvesteringen Kunstenaar en Bemiddelaar. Ruud Priem is voorzitter van de commissie die oordeelt over de aanvragen voor Projectinvesteringen van Beeldende Kunst en Erfgoed Instellingen.

Datum:
6 november tussen 15 en 18 uur
Locatie:
Brouwersgracht 276 in Amsterdam

Aanmelden kan via info@mondriaanfonds.nl.