Gepubliceerd op:

26 september 2014

CBK Rotterdam Materiaalfonds | bijeenkomst en extra aanvraagronde


Dit werk van Lizanne Freijsen kwam mede tot stand dankzij een lening van het Materiaalfonds.

In 2014 heeft het CBK Rotterdam binnen het Materiaalfonds een fonds op naam ingericht: het CBK Rotterdam Materiaalfonds. Dit fonds op naam  bestaat uit 50.000 euro en is speciaal bedoeld voor Rotterdamse kunstenaars die staan ingeschreven bij het CBK Rotterdam en voor Rotterdamse kunstenaarsinitiatieven. cbkrotterdam.nl

De maximale lening uit dit fonds op naam is 6.000 euro.  De aanvragen worden getoetst door de adviescommissie van het Materiaalfonds. Aanvragen kan vijf keer per jaar.  Op 12 november 2014 is er een speciale bijeenkomst voor Rotterdamse kunstenaars in samenwerking met het CBK Rotterdam. Drie Rotterdamse kunstenaars vertellen over de financiering van hun werk.

Locatie: TENT Rotterdam.
Aanvang: 20.00.

Voor Rotterdamse kunstenaars is er in november een extra aanvraagronde.
Houdt voor meer informatie de website van het CBK Rotterdam en het Materiaalfonds in de gaten.