Gepubliceerd op:

17 september 2014

Informatiebijeenkomst Materiaalfonds en Mondriaan Fonds


Hoe financier je als kunstenaar een nieuw project? Wat doe je als je een bijdrage van het Mondriaan Fonds hebt ontvangen maar nog iets extra’s kunt gebruiken? Waar kun je terecht als je voor een project een klein bedrag nodig hebt? Bij het Materiaalfonds kan je snel en tegen zeer gunstige voorwaarden geld lenen.

Op 1 oktober organiseren het Materiaalfonds en Mondriaan Fonds een informatiebijeenkomst. Sinds 2011 werken beide organisaties samen. Zo kunnen kunstenaars die een projectbijdrage hebben ontvangen van het Mondriaan Fonds zonder extra toetsing een rentevrije lening krijgen. Deze kan worden ingezet voor de eigen bijdrage of voor extra financiering. Een lening wordt in maandelijkse termijnen en in de loop van maximaal drie jaar afgelost.

Ben je benieuwd wat het (Mondriaan) Materiaalfonds voor jou zou kunnen betekenen of wil je weten of je voor een project een aanvraag kan indienen? Kom dan langs op 1 oktober tussen 14:00 en 16:00 bij het Mondriaan Fonds, aan de Brouwersgracht 276 in Amsterdam.
Francine Mendelaar van het Materiaalfonds en Arsine Nazarian van het Mondriaan Fonds zijn aanwezig om in gesprek te gaan.
Het is mogelijk van tevoren een afspraak te maken met Arsine en Francine.

De eerstvolgende deadline voor het aanvragen van een lening is 6 november. Kijk voor meer informatie op deze pagina of op de website van het Materiaalfonds.