Gepubliceerd op:

27 augustus 2014

Womex 2014


De 20e editie van Womex (World Music Expo) vindt van 22 t/m 26 oktober 2014 plaats in Santiago de Compostela, Spanje. Het World Music Forum NL faciliteert er de collectieve Nederlandse promotiestand, met support van o.a. Fonds Podiumkunsten, Buma Cultuur en de Nederlandse Ambassade.

Volgens het succesvolle concept van Womex 2013 wordt ook dit jaar de NL-Campagne opgepakt met verschillende activiteiten. Naast een Nederlandse informatiestand met message-board, vergaderruimte, koffie en het informatieboekje (Dutch Face-book) organiseert World Music Forum NL een netwerkborrel en zal er op zaterdag 25 oktober een conferentie-onderdeel plaats vinden. Dankzij steun van de Nederlandse Ambassade zal er ook dit jaar een besloten trade-dinner worden georganiseerd voor Nederlandse deelnemers met buitenlandse gasten. 

Meer informatie over deelnemen, vroegboek-kortingen en promotiemogelijkheden is te vinden op de website van World Music Forum NL.