Gepubliceerd op:

23 juni 2014

Date je college


(c) ANP. Gemeenteraad Rotterdam 2014

Rotterdam is van Rotterdammers. Het college van burgemeester en wethouders wil van hen horen wat er leeft in de stad. Zij hoort graag hoe de stad sterker, veiliger, levendiger en gezelliger kan worden. De wethouders nodigen daarom Rotterdammers uit voor een persoonlijk gesprek. In een speeddate van drie minuten kunnen Rotterdammers hun idee voor de stad, een vraag of een opmerking vertellen aan een wethouder. Burgemeester Aboutaleb verzorgt de aftrap voor deze “Date je college”.

Datum: zaterdag 28 juni
Tijd: 10.00 – 12.00 uur
Locatie: Hoek Hoogstraat – markt

De wethouders verzamelen alle vragen, opmerkingen en ideeën die zij zaterdagochtend ontvangen. Zij noteren ook de vragen die niet meteen beantwoord kunnen worden. De vraagstellers krijgen hierop zo snel mogelijk antwoord.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maj-Britt van Raalte, bestuursvoorlichter wethouder Eerdmans, 06-12 65 88 13 of m.vanraalte@rotterdam.nl

Tagspolitiek