Gepubliceerd op:

13 juni 2014

Informatiebijeenkomst Vlaanderen-Nederland 2015


Monument voor het verlies (2014) van gelegenheidsduo KamaBade, bestaande uit kunstenaars Kamagurka (BE) en David Bade (NL). Deze tijdelijke installatie was dit voorjaar te zien in het Cobra museum Amstelveen. Foto: Matthijs Immink.

Vlaanderen en Nederland vieren in 2015 hun culturele samenwerking – en nodigen u uit om deze gezamenlijk vorm te geven. Alle makers, doeners en creatieve organisaties zijn welkom bij een informatiebijeenkomst georganiseerd door DutchCulture en het Vlaams-Nederlands Huis deBuren. Bij deze gelegenheid lanceren zij een oproep voor ideeën, culturele en artistieke samenwerkingsprojecten die bedacht en uitgevoerd kunnen worden als onderdeel van Vlaanderen-Nederland 2015.

Zij beheren samen ook een bescheiden matchtingsfonds voor financiële ondersteuning van initiatieven. Welke middelen zijn beschikbaar? Hoe en door wie zijn die aan te vragen? Wat zijn de voorwaarden? Cees de Graaff (directeur DutchCulture) en Dorian van der Brempt (directeur deBuren) inspireren en informeren u over de culturele viering Vlaanderen-Nederland 2015.

Datum: Woensdag 25 juni 2014, 15.00 – 17.00 uur, aansluitend netwerkborrel
Locatie: De Brakke Grond, Nes 45 in Amsterdam
Voertaal: Nederlands.
Deelname: gratis, aanmelden verplicht

Kom ook op 25 juni om te ontdekken hoe u onderdeel kunt worden van de viering. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van DutchCulture.

De bijeenkomst voor Vlaamse steunpunten vindt plaats op maandag 23 juni bij deBuren, Leopoldstraat 6, 1000 Brussel.