Gepubliceerd op:

5 juni 2014

Jazzdag 2014


Op 27 juni en 28 juni vindt de achtste editie van de Jazzdag plaats op de Kop van Zuid in Rotterdam. De Jazzdag, het grootste jazznetwerk en showcase evenement, is ook dit jaar weer over twee dagen verspreid. Tijdens deze dagen vol jazz komen nationale en internationale programmeurs van clubs, podia en festivals bij elkaar om nieuw talent te ontdekken. Tevens zijn talloze vertegenwoordigers uit de platenindustrie, boekingskantoren, managers, conservatoria, belangenorganisaties, journalisten, fotografen, media en collega-musici aanwezig.

Een belangrijke reden om de Jazzdag te bezoeken is voor velen het matchmakingprogramma. Dat brengt muzikanten, managers, labeleigenaren, mediaprofessionals, journalisten en festivalorganisatoren nader tot elkaar. Dit jaar biedt de Jazzdag alle geregistreerde bezoekers van de Jazzdag de kans om zich op te geven voor het matchmakingprogramma. Het nieuwe systeem op de website van de Jazzdag biedt delegates de mogelijkheid om met elke professional die de Jazzdag bezoekt een korte sessie in te plannen. Hierdoor vervalt ook de deadline en kun je zelfs kort van tevoren nog een afspraak inplannen.

Voor de besloten internationale matchmaking op zaterdag 28 juni worden managers en bandleiders door de organisatie uitgenodigd.

Voor inschrijving voor de jazzdag en het matchmakingprogramma kunt u terecht op www.jazzdag.nl