Gepubliceerd op:

4 juni 2014

Presentatie onderzoek “Rotterdamse Kunstenaar in Beeld”


Op woensdag 11 juni om 20.00 uur worden de resultaten gepresenteerd van ‘De Rotterdamse kunstenaar in beeld’, het onderzoek naar veranderingen in het Rotterdamse kunstenaarschap en naar de wensen en behoeften van kunstenaars. Aansluitend gaat Hugo Bongers (o.a. lector Culturele Diversiteit aan de Hogeschool Rotterdam) aan de hand van drie kernthema’s uit het onderzoek – accommodatie, netwerk en inkomen – in gesprek met de kunstenaars Charl Landvreugd, Karin Arink, Marijke Appelman en het publiek.

Het onderzoek werd uitgevoerd door bureau Motivaction International BV in opdracht van het Centrum Beeldende Kunst Rotterdam en de Stichting KunstAccommodatie Rotterdam.

Meer informatie over het onderzoek is te vinden op de website van CBK Rotterdam.

Datum: woensdag 11 juni, 20.00 uur
Locatie: TENT Auditorium
Entree: Gratis

Tagsonderzoek