Gepubliceerd op:

1 mei 2014

Stimuleringsfonds houdt spreekuur op DEAF 2014


Van 21 t/m 24 mei 2014 vindt  in Rotterdam het Dutch Electronic Art Festival plaats, een biënnale voor cross-overs op gebied van technologie, kunst, wetenschap en maatschappij, waar de vooruitgang zelf ter discussie wordt gesteld.
Op vrijdag 23 mei houdt het Stimuleringsfonds vanaf 14.00 uur een spreekuur om vragen over subsidiemogelijkheden te beantwoorden.
Twee medewerkers van de Deelregeling E-cultuur beantwoorden vragen van makers en adviseren over subsidies en andere mogelijkheden die het fonds biedt ter ondersteuning van e-cultuurprojecten. Ben je een maker op het gebied van e-cultuur, game ontwikkelaar, producent van transmediale producties, of heb je om een andere reden belangstelling voor de regelingen van het fonds? Maak dan een afspraak en kom langs in de DEAF Lounge op het Doedeck van Het Nieuwe Instituut. Afspraken zijn te plannen per mail via: j.vanballegooijen@stimuleringsfonds.nl
Voor meer informatie over het festival kunt u terecht op de website van DEAF.

Relevant nieuws
Tagse-cultuur