Gepubliceerd op:

22 februari 2014

De gespreksleiders


Frénk van der Linden

Frénk van der Linden en Victor Vlam voelen de politici op 3 maart stevig aan de tand tijdens het verkiezingsdebat Kiezen is een Kunst. Wie zijn deze heren en wat kun je op 3 maart van ze verwachten?

Frénk van der Linden (Hillegom, 14 oktober 1957) is freelance journalist en werkt voor onder meer de NTR-radio (Kunststof), NCRV-televisie (Altijd Wat), VARA (losse tv-programma’s) en de Volkskrant. Hij publiceerde sinds eind jaren zeventig talloze interviews, reportages en documentaires.
Frénk is regelmatig te gast in De Wereld Draait Door. Naast zijn journalistieke en literaire werk leidt hij regelmatig debatten en congressen. Ook geeft hij masterclasses interviewtechniek op scholen en redacties van kranten, tijdschriften en radio/televisieprogramma’s. Bezoek zijn website voor meer informatie.

Victor Vlam (1984) is communicatietrainer, presentator en Amerikakenner. Victor specialiseert zich in debat- en communicatietrainingen en geeft regelmatig analyses van politieke speeches en debatten, bijvoorbeeld in het kader van de Amerikaanse politiek voor de ThePostOnline. Bezoek hier de website van Victor Vlam.