Gepubliceerd op:

30 januari 2014

Mondriaan Fonds organiseert 20 februari 2014: spreekuur crowdfunding


In navolging van het succes van de workshops crowdfunding die het Mondriaan Fonds en voordekunst in 2013 organiseerden, is er op donderdag 20 februari een nieuw spreekuur. Beeldend kunstenaars, bemiddelaars, erfgoedprofessionals en medewerkers van instellingen kunnen een afspraak maken als zij informatie willen over de kansen die crowdfunding kan bieden en over de manier waarop zij crowdfunding kunnen integreren in hun dekkingsplan voor een projectaanvraag.

Tijdens het spreekuur kunnen concrete conceptvoorstellen worden besproken met een medewerker van voordekunst en een medewerker van het Mondriaan Fonds. De projecten kunnen door voordekunst getoetst worden op haalbaarheid.

Het spreekuur vindt plaats op donderdag 20 februari bij het Mondriaan Fonds, Brouwersgracht 276 te Amsterdam, van 15.00 tot 17.00 uur.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan tot maandag 17 februari via info@voordekunst.nl onder vermelding van spreekuur Mondriaan Fonds 20 februari. Vermeld in de aanmeldingsmail ook in een paar alinea’s het concrete projectvoorstel, het dekkingsplan en eventuele samenwerkingspartners.

Bekijk de website van het Mondriaan Fonds voor meer informatie.