Gepubliceerd op:

15 januari 2014

Open Huis Cultureel erfgoed, musea en presentatie-instellingen


Museumpark. Rotterdam

Op 21 januari, van 15.00 – 19.00 uur, organiseert het Mondriaan Fonds een Open Huis voor erfgoedinstellingen, musea en presentatie-instellingen. Werkt u bij een instelling op het gebied van cultureel erfgoed of bij een ander museum of instelling? Heeft u plannen voor presentaties, samenwerkingen, opdrachten, bijzondere projecten, aankopen of andere activiteiten? Wilt u meer weten over de onlangs gelanceerde regeling Samenwerking Musea (deadline 1 februari)? De medewerkers van het Mondriaan Fonds staan klaar om u te informeren over de mogelijkheden van de verschillende bijdragen die het fonds aanbiedt. Daarnaast wordt een programma georganiseerd met sprekers die vertellen over hun ervaringen met projecten die met bijdragen van het Mondriaan Fonds werden ondersteund. Het programma wordt via de site van het Mondriaan Fonds en social media bekend gemaakt.