Gepubliceerd op:

10 januari 2014

Jazzdag 27 en 28 juni 2014 | Inschrijving showcases geopend


Jazzdag 2013. (C) Mike Breeuwer

Op 27 juni en 28 juni vindt de achtste editie van de Jazzdag plaats op de Kop van Zuid in Rotterdam. De Jazzdag, het grootste jazz netwerk en showcase evenement, is ook dit jaar weer over twee dagen verspreid. Tijdens deze dagen vol jazz komen nationale en internationale programmeurs van clubs, podia en festivals bij elkaar om nieuw talent te ontdekken. Tevens zijn talloze vertegenwoordigers uit de platenindustrie, boekingskantoren, managers, conservatoria, belangenorganisaties, journalisten, fotografen, media en collega-musici aanwezig.

Optreden tijdens de Jazzdag?

Meld je nu aan voor het showcaseprogramma van de Jazzdag en schrijf je in via het inschrijfformulier op de Jazzdag website! Inschrijven kan tot en met 26 februari. Het showcaseprogramma van de Jazzdag is een unieke kans om nieuw talent te laten ontdekken of jezelf te presenteren aan een groot publiek van professionals en jazzliefhebbers.

Geselecteerde artiesten worden voorafgaand aan de Jazzdag gepromoot via Jazzism, NTR|Radio 6, Sublime FM, DJAZZ.tv, MyRadio en de promotiekanalen van de Jazzdag. Tevens wordt een showcase-cd bijgesloten bij de North Sea Jazz special van de Jazzism met alle artiesten die spelen op de Jazzdag.

De Jazzdag maakt onderdeel uit van het programma van North Sea Round Town en is tevens het startschot van twee weken jazz in Rotterdam met de festivals North Sea Round Town en North Sea Jazz. Inschrijving voor het conferentieprogramma van de Jazzdag 2014 is mogelijk vanaf eind februari.

www.jazzdag.nl