Gepubliceerd op:

20 december 2013

Informatiemiddag internationale regelingen, januari 2014


(c) Rob Deman

Op 13 januari 2014 vindt in Rotterdam een informatiebijeenkomst plaats over internationale en Europese regelingen. Het Programma Internationalisering Creatieve Industrie 2013-2016 uitgevoerd door het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie, en Creative Europe 2014-2020 (Cultuur en MEDIA).

Begin in 2014 zijn er al deadlines voor projectaanvragen: Creative Europe en bij het Stimuleringsfonds.

Samen met Creative Europe Desk van DutchCulture en Stimuleringsfonds Creatieve Industrie organiseert de Rotterdamse Raad voor Kunst en Cultuur een informatiemiddag over deze programma’s. Toelichting wordt gegeven op de programma’s en er is gelegenheid vragen te stellen, ervaringen uit te wisselen en te netwerken. Ook zijn er korte presentaties van gerealiseerde projecten.

TIP: de Europese programma’s bevatten tal van nieuwe elementen en daarom is het zinvol vóóraf de teksten van de regelingen te downloaden en door te nemen. Zie deze links:

Deelregeling Internationalisering

Creative Europe/MEDIA

Creative Europe/Cultuur

WANNEER:
Maandag 13 januari 2014, 14 tot 17 uur
Zaal De Unie, Mauritsweg 35, Rotterdam.

Voorlopig programma:

14 uur – inloop

14.30 uur – welkom en start programma

14.35 uur – toelichting Programma Internationalisering Stimuleringsfonds Creatieve Industrie, Martijn van der Mark; Praktijkvoorbeelden; Q & A

15.30 uur – Creative Europe, de subprogramma’s Cultuur en MEDIA, Klaartje Bult, Creative Europe Desk/DutchCulture; Praktijkvoorbeelden; Q & A

17 uur – slot, aansluitend gelegenheid tot netwerken en uitwisseling.

Opgeven via rrkc@rrkc.nl

rrkc logo
stimulering fonds
dutch culture