Gepubliceerd op:

4 december 2013

Creative Europe informatiebijeenkomst


Kansen in Europa staan centraal tijdens deze informatiebijeenkomst op maandag 13 januari 2014 over het Europese programma Creative Europe. De bijeenkomst wordt georganiseerd door de Rotterdamse Raad voor Kunst en Cultuur in samenwerking met DutchCulture en is bedoeld voor de regio Rotterdam en omstreken. Ook het Stimuleringsfonds voor Creatieve Industrie levert een bijdrage aan het programma.

Op 17 december wordt in Amsterdam voor de noordelijke regio een eerste bijeenkomst gehouden over de nieuwe Europese programma’s Creative Europe en Europe for Citizens. Bekijk de website van DutchCulture voor meer informatie.

Maandag 13 januari 2014. Houd onze website in de gaten voor informatie over het programma, locatie en tijden. U kunt zich alvast inschrijven via rrkc@rrkc.nl