Gepubliceerd op:

24 oktober 2013

Aanvragen voor het Actors of Urban Change Programma


Photo: Stephanie Endter

De Robert Bosch Stichting lanceert in samenwerking met MitOst een nieuw programma gericht op stedelijke ontwikkeling en crossectorale samenwerking binnen Europa: Actors of Urban Change. Tot 27 oktober is het mogelijk aan te vragen.
Bekijk hier de voorwaarden en de beschrijving van het programma.

Het doel van de Robert Bosch Stiftung (RBS) is het verlichten van maatschappelijke noden en gebreken en het stimuleren van de lichamelijke en geestelijke aspecten van het menselijk leven. De stichting ondersteunt personen en instellingen en richt zich op projecten op het gebied van publieke gezondheidszorg, verbetering van de verstandhouding tussen volkeren, welzijnszorg, opleiding en scholing en kunst en cultuur.