Gepubliceerd op:

13 september 2013

Minister Bussemaker in Moskou


Minister Jet Bussemaker van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap brengt vrijdag 13 september en zaterdag 14 september een bezoek aan Moskou. Aanleiding voor het bezoek vormen verschillende culturele activiteiten in het kader van het bilaterale jaar Nederland-Rusland, NLRF2013.

Tijdens haar bezoek verricht minister Bussemaker, samen met haar Russische ambtgenoot Vladimir Medinsky, de officiële opening van een bijzondere Mondriaantentoonstelling in de Tretjakovgalerij en geeft ze het startsein voor het Nederlandse culturele openluchtfestival de ‘Dutch Days in Moscow’.
Tijdens haar bezoek bespreekt Bussemaker met minister Medinsky hoe de culturele samenwerking tussen beide landen verder kan worden verdiept.

Klik hier voor meer informatie over het bezoek van de minister aan Moskou