De Rotterdamse Raad voor Kunst en Cultuur adviseert de gemeente Rotterdam over kunst- en cultuur en verbindt cultuur, stad en samenleving.

Verdelingsvoorstel Cultuurplan 2017-2020 bekend

Op 7 september presenteerde wethouder Langenberg het verdelingsvoorstel voor het Cultuurplan 2017-2020. De RRKC waardeert de positieve toon van de wethouder en de waardering die daaruit blijkt voor het werk van de RRKC en de commissieleden. In grote lijnen neemt het college het advies van de RRKC over. Lees hier het verdelingsvoorstel, het overzicht per instelling en het bijbehorende persbericht.

Op 21 en 22 september zijn er hoorzittingen gepland waarbij de culturele instellingen kunnen reageren op het verdelingsvoorstel voor de raadscommissie cultuur. Tijdens de begrotingsbehandeling in november neemt de gemeenteraad de definitieve beslissing over de hoogte en verdeling van het Cultuurplanbudget.

meer actueel

Het verhaal van de stad

Nemen robots het onderwijs over? Hoe ziet het woningaanbod er uit en komt de dokter nog aan huis?... meer

Romana Vrede wint Theo d’Or

Actrice Romana Vrede heeft afgelopen zondagavond de Theo d’Or gewonnen, de prijs voor beste vrouwelijke hoofdrol, voor haar... meer