De Rotterdamse Raad voor Kunst en Cultuur adviseert de gemeente Rotterdam over kunst- en cultuur en verbindt cultuur, stad en samenleving.

Lees hier het Cultuurplanadvies 2017-2020

De Rotterdamse Raad voor Kunst en Cultuur adviseert eens per vier jaar over het Rotterdamse Cultuurplan aan het college van burgemeester en wethouders. Het college van B&W heeft de RRKC gevraagd om de aanvragen te beoordelen op een aantal criteria. De belangrijkste daarvan zijn publieksbereik, vernieuwing en kwaliteit. De RRKC adviseert alle aanvragen met een positief oordeel op te nemen in het Cultuurplan 2017-2020.

De individuele instellingsadviezen zijn op alfabetische volgorde op te vragen. Navigeren is mogelijk door te klikken op de naam van de betreffende instelling. Links boven aan de pagina kunt u direct terugkeren naar de index instellingsadviezen A-Z of de algemene inhoudsopgave.

Download hier het volledige advies (laatste update 14 juli 2016), of bekijk de video met de samenvatting.

meer actueel

Het verhaal van de stad

Nemen robots het onderwijs over? Hoe ziet het woningaanbod er uit en komt de dokter nog aan huis?... meer

Romana Vrede wint Theo d’Or

Actrice Romana Vrede heeft afgelopen zondagavond de Theo d’Or gewonnen, de prijs voor beste vrouwelijke hoofdrol, voor haar... meer